Har du köpt biljetter med "Leveranstjänst" och vill veta vad det innebär? Du är på rätt plats! Här kommer vi att förklara vad det är och hur du kommer att få din beställning.

För internationella leveranser samarbetar vi vanligtvis med UPS och FedEx. För inrikes leveranser väljer vi lokala kurirer för att säkerställa en snabb leverans.

Om du har köpt biljetter och "Leveranstjänst" eller "Biljetter skickade via leveranstjänst" visas bredvid beställningen betyder det att leveransen kommer att utföras med en av dessa kurirstjänster:

• För Storbritannien: Royal Mail
  • För Tyskland: Deutsche Post
  • För Spanien: Correos Express
  • För Mexiko: Estafeta, DHL, Pakmail, EnviaYa

Bekräftelse av leveransadressen

För att säkerställa en snabb och problemfri leverans rekommenderar vi att validera leveransadressen för att se till att den är korrekt.

Behöver du ändra adressen?

För att göra det behöver vi veta om biljetterna redan har skickats eller inte.

• Om biljetterna är på väg: Kontakta oss, så kollar vi om det är möjligt att ändra leveransadressen.
  • Om biljetterna ännu inte har skickats: Du kan göra ändringen från din Profil > Beställningar. Om du vill att de ska levereras till ett hotell eller en vän's adress, informera dem i förväg så att de är medvetna och kan ta emot paketet. Hotell kanske inte behåller posten under en längre period. När du har meddelat dem, följ dessa steg för att ändra adressen:
    1. I beställningen, klicka på Visa detaljer och sedan på Ändra leveransadress.
    2. Om adressen redan var registrerad i ditt konto, välj adressen och klicka på Spara. Annars, klicka på "Lägg till en ny adress" och fyll i informationen. Glöm inte att klicka på "Spara" för att spara den.

Hur fungerar leveransen?

När säljaren överlämnar kuvertet till kuriren kommer de att uppdatera din beställning med namnet och spårningsnumret som är associerat med paketet. På så sätt kan du följa leveransen på den valda kurirens webbplats. Du kommer också att hitta dessa detaljer i din profil, bredvid din beställning och/eller genom att klicka på Visa detaljer.

Viktigt: Beroende på den valda tjänsten kan leveransen behöva ingen signatur, och kuriren kan lämna kuvertet i ditt byggnad eller hus brevlåda.

Om den här artikeln besvarade din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta att förbättras.