Har du sålt biljetter till tävlingen och vill veta hur du överför dem? Det är snabbt och enkelt!

Hur levererar man?

Du får överföra biljetterna till en annan deltagare genom att ange den andra personens e-postadress.

1. Logga in på din profil på StubHub International.
    1. Gå till 'Försäljningar', fliken 'Öppna' och sök efter din försäljning.
    2. Kopiera köparens e-postadress. Du kan också se den i bekräftelsemailet för försäljningen.
      • Om e-postdomänen är @privaterelay.apple.id, kontakta oss först innan du följer nästa steg. Denna domän är inte giltig för biljettöverföringar.
  2. Observera att du endast kan använda din köpares e-postadress av rent transaktionella skäl. Eventuellt missbruk av sådan information ligger under ditt eget ansvar.
  3. Logga in på din Wimbledon-app.
  4. Gå till fliken 'Biljetter'.
  5. Välj de biljetter du sålt och som du måste överföra, klicka sedan på 'Överför biljett'.
  6. Ange din gästs e-postadress och klicka sedan på 'Skicka'.
  7. Återgå till vår sida för att slutföra transaktionen.
  8. Klicka på “Bekräfta/Överför”.
  9. Välj “Jag har redan överfört biljett(erna) till köparen från den ursprungliga biljettleverantörens sida" och bekräfta.
  10. Din försäljningsstatus kommer automatiskt att ändras till Levererad.

Vad händer om biljetterna inte överförs i tid?

Om biljetterna inte överförs och vi inte informeras om eventuella problem under processen kan det leda till en försening i din betalning.

Alla omnämnanden eller hänvisningar till Wimbledon Official App är endast för informativa syften och innebär inte någon officiell association.